Video

I de sidste 16 år har jeg holdt mere end 800 foredrag i Europa, Kina, Latinamerika og Mellemøsten. Herunder kan du blandt andet se min TEDx talk og andre videoer med mine foredrag.

How to become a successful late riser | Camilla Kring | TEDxAarhus

A-mennesker har fra gammel tid domineret indretningen af samfundet. De har skabt A-skoler og A-arbejdspladser. De har indpodet en holdning i os om, det gode menneske står tidligt op. De har skabt arbejdspladser, hvor ledere belønner de morgenfriske. Vi har for længst bevæget os fra ko til kontor, og derfor skal vi skabe et fleksibelt samfund, der understøtter forskellige døgnrytmer. Tag med på en rejse i tid og rytmer.

How to succeed in business if you’re not a morning person | Happiness at Work Conference

Du er født med en døgnrytme. Det er ikke noget, du vælger. Forskningen i kronobiologi viser, at der er flere B-mennesker end A-mennesker i Danmark. Hvordan skaber vi fleksible arbejdskulturer, der understøtter forskellige døgnrytmer? Og hvordan giver vi mennesket nogle værktøjer til at håndtere fleksbiliteten?

Bæredygtig ledelse af Camilla Kring | Ledertid i Ørsted

80 procent af os vækkes af et vækkeur, men studiet af menneskers døgnrytmer viser, at vi er effektive på forskellige tidspunkter af døgnet. Civilingeniør og ph.d. fra DTU, Camilla Kring, giver dig input til, hvordan du skal lede både teams og individuelle medarbejdere med blik for deres døgnrytmer. Camilla er medstifter af Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv.