Ny bog: Find din døgnrytme

I går udkom min nye bog “Find din døgnrytme – og få overskud i hverdagen”. Jeg startede dagen i Go’ Morgen Danmark og sluttede dagen med en fantastisk bogreception.

Bogens titel skal forstås i mere end en forstand.

1) Din døgnrytme er din sove-vågen-rytme. Du er født med en døgnrytme. Det er ikke noget, du vælger. Alle mennesker har et indre ur, som styrer kropstemperatur, hormonniveauer og kognitiv performance. Jo mere du lever i takt med dit indre ur – jo bedre helbred, indlæring og produktivitet.

2) Hvordan organiserer du døgnets 24 timer, så du lever og arbejder mere i takt med dit indre ur? Det kommer jeg med en masse konkrete svar på i bogen. Jeg mener, at vi mennesker kan få mere overskud i hverdagen ved at synkronisere vores døgnrytme, arbejdsrytme(r) og familierytmer.

Tiden er kommet til et opgør med industrisamfundets 8-16 rytmer. Vi skal skabe nye inkluderende rytmer i vores samfund, som kan understøtte vores forskelligheder i familierytmer, arbejdsrytmer og døgnrytmer.

Bogen koster 199,95 kr og kan købes her:

https://www.saxo.com/dk/find-din-doegnrytme_camilla-kring_haeftet_9788773390719

Måske er disse indlæg også noget for dig?

Drop 8-16

Du er født med en døgnrytme. Du er genetisk disponeret for at være morgenfrisk eller aftenfrisk. Ved at indrette arbejdspladserne efter medarbejdernes døgnrytmer og forskellige

Ny bog: Find din døgnrytme

I går udkom min nye bog “Find din døgnrytme – og få overskud i hverdagen”. Jeg startede dagen i Go’ Morgen Danmark og sluttede dagen